Ga direct naar


Goed dat u uw marktgerichtheid wilt meten!

Toest uw marktgerichtheid en ontvang een gratis adviesrapport voor verbetermogelijkheden voor uw organisatie. Dit kan úw route zijn naar een vernieuwde balans in uw organisatie.

Graag nodigen wij u uit om de MarketingExcellenceScan uit te voeren. De resultaten van de scan die u heeft ingevuld, worden eerst door ons verwerkt en zo spoedig mogelijk aan u bekend gemaakt. We streven er naar om dit binnen 48 uur te realiseren.

Maar STEM Industrial Marketing Centre biedt u ook de mogelijkheid om uw resultaten in een adviesgesprek met u te bespreken.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de scan, neem dan gerust contact met ons op.
Dat kan per mail of telefonisch: 085 104 65 36

Expertise in industriƫle marketing

STEM Industrial Marketing Centre luistert én kijkt naar uw vragen en wensen om uw commerciële en marketingprocessen een nog grotere bijdrage te laten leveren aan uw resultaat. Het is onze passie om u te ondersteunen bij het opbouwen van een stevige marktposities en de verbetering van uw bottom line resultaten.

Onze ervaring en expertise is toepasbaar in een breed scala technisch georiënteerde branches zoals de installatiebranche, (petro)chemie, ingenieursbureaus, high tech industrie, agrarische sector, toelevering, bouw, groothandel, metaalindustrie en machinebouw.

Doe de MarketingExcellence Scan en ontvang een gratis adviesrapport.